Minnesstorlek
Kontantkort att tanka ingår
Ingen bindningstid
Abonnemang
In stock

0 kr

Fri frakt
Leveranstid
Totalt
kr/mån
Du sparar när du köper mobilen med abonnemang

Spara surfen!  50 GB extra surf!

100 GB extra surf
Du som skaffar nytt abonnemang får 100 GB extra surf att använda under tre månader.
Samsung firar 10 år med modellen Galaxy genom att släppa tre olika varianter av S10. Galaxy S10+ har störst skärm, batteri och minne. Var en av de första att få en mobil med 1 TB minne! Galaxy S10+ har en trippelkamera med tre olika objektiv, ett för porträtt, ett för zoom och ett för vidvinkel (när du vill få med så mycket som möjligt i bilden). Galaxy S10+ har trådlös laddning och batteridelning, så du enkelt kan dela med dig av din laddning till dina smartklocka eller till din kompis mobil.

Mycket av allt med Galaxy S10+

En maxad mobil, med mycket minne, stor skärm och ett batteri som räcker länge. Mobilen lär sig hur du använder den, och kan stänga av funktioner som den vet att du inte behöver just då. Det gör att varje laddning räcker längre. S10+ kan laddas trådlöst och kan dela med sig av sitt batteri till andra enheter och mobiler (funkar med vissa modeller). Nu behöver du inte oroa dig för att batteriet ska ta slut.

Galaxy S10+ är en mobil för sociala medier

Med Galaxy S10+ har du allt du behöver för att kunna vara aktiv olika sociala medier. Den stora skärmen funkar perfekt för att följa dina favorit-Youtubers. Trippelkameran med bra objektiv gör att du kan fota bilder som ser ut att vara tagna med systemkameran. Dela bilder med vänner och familj.

Snygg design och mycket minne

Galaxy S10+ kommer i tre olika minnesstorlekar. Välj en mindre om du inte behöver kunna lagra så mycket. Välj en större modell för att få plats med alla foton, videor och appar du använder. Galaxy S10+ 512 GB och 1 TB kommer i den unika färgen keramisk svart. Väljer du 128 GB kan du välja på prismavit och prismasvart.

Oberoende recension av mobil.se
Delbetyg
Telefoni & data
9 / 10
Multimedia
9 / 10
System & program
9 / 10
Användarupplevelse
10 / 10
Material och kvalitet
9 / 10
Rent gränssnitt
Exceptionellt bra skärm
Helheten med genomtänkta detaljer
Priset

Finslipat flaggskepp

Att det här är Samsungs bästa telefon hittills säger sig ju egentligen själv. Något annat vore överraskande. Det vi uppskattar mest är inte så mycket vilka funktioner som finns här utan hur de fungerar. Det är alltså summan av många väl uttänkta detaljer som är den stora behållningen. Ett exempel är den snabba fingeravtrycksläsaren som är integrerad i skärmen, möjligheten att ladda tillbehör trådlöst direkt från telefonen och ansiktsigenkänningen som fungerar bra även i mörker. Det är alltså välkomna tillägg till det vi förväntar oss eller snarare kräver av en telefon i den här klassen. Fingeravtrycksläsaren använder ultraljud vilket gör att den är snabb och ofta bara kräver att man nuddar skärmen lite lätt. Det du får i Galaxy S10 Plus är en helgjuten och genomtänkt helhet där det är just summan snarare än någon enskild revolution som övertygar.

En smart nyhet

Omvänd trådlös laddning som S10 Plus erbjuder har vi tidigare sett i andra mobiler men i S10 fungerar det faktiskt bättre. Användningsområdet som vi uppskattar är framförallt att ladda hörlurar och klockor som har stöd för trådlös laddning. Samsungs egna Buds och Galaxy Watch hör givetvis dit, men om du inte har något tillbehör som stöds är användningsområdet ganska begränsat. Man kan ju till exempel ladda en kompis mobil, men det går rätt långsamt och när vi testar får vi på en dryg timme inte mer än ungefär tio procent laddat på den andra telefonen.

Utvecklade kameror

Med hjälp av tjänsten Samsung Cloud kan jag enkelt jämföra kameran i S10 Plus med föregångaren S9 Plus. När jag tar en bild av samma motiv med de båda mobilerna har jag sekunden senare båda bilderna i båda mobilerna och kan enkelt jämföra. Det är tydligt att kamerorna är mycket snarlika om inte identiska. När jag tar bilder i mörker är till exempel resultatet detsamma. Ändå märks skillnader för uppsättningen kameror är ju inte densamma. S10 Plus har tre istället för två kameror på baksidan och den största fördelen är därmed den speciella vidvinkelkameran som tillkommit. Dessutom märker jag tydligt att funktionen som kallas Livefokus, att du steglöst kan lägga till oskärpa i bakgrunden på exempelvis porträtt, ger ett betydligt bättre resultat.

Anpassar gränssnitt och lägger till appar

Gränssnittet i telefonen som helhet är Samsungs eget One UI. Det finns i såväl S10 som i S9 och Note 9 efter uppdatering till Android 9 Pie. Tanken att använda övre delen av skärmen för information och den nedre till det du behöver nå med fingret och klicka på är helt rätt. Nattläget är välkommet och en tydligare färgkodning gör det enklare att snabbt hitta det man söker. Att man gjort en rejäl översyn och förenklat inställningar är rätt och allt detta märker vi tydligast när jag använder en annan telefon eller för den delen en Galaxy S9 som inte har fått uppdateringen. Plötsligt känns det gamla gränssnittet väldigt rörigt och jobbigt och vi undrar hur vi ens stod ut.

Exceptionell skärm

En liknande upplevelse får vi när jag granskar skärmen i Galaxy S10 Plus lite närmare. Samsung har länge varit ledande på just skärmar och levererar även skärmar till flera av konkurrenterna. Vi var imponerade av skärmen i föregångaren och hade inga klagomål på den, men skillnaderna är ändå tydliga. Färgtonen känns mycket naturligare och det blir mer vilsamt att använda skärmen. Fördelar som även tidigare modeller i serien haft är Always on display, en aktiv låsskärm så att du kan se tiden, aviseringar, vilken låt som spelas och andra uppgifter utan att trycka igång skärmen. Det sparar batteritid jämfört med om du ska tända skärmen varje gång du vill se vad som hänt.

 • Android
  Ja
 • Autofokus
  Ja
 • Bakåtriktad kamera
  12 MP (F1.5/F2.4 DP AF) + 12 MP zoom + 16 MP ultra-wide
 • Batterikapacitet
  4100 mAh
 • Bluetooth
  Ja
 • Dimensioner
  157.6 x 74.1 x 7.8 mm
 • Fingeravtrycksläsare
  Ultrasonic On-screen fingerprint
 • Framåtriktad kamera
  10 MP (F1.9 DP AF) + 8 MP ultra-wide
 • GPS
  Ja
 • 2G
  Ja
 • 3G
  Ja
 • 4G
  Ja
 • Operatörslåst
  Nej
 • RAM
  8GB i 128GB / 8GB i 512GB / 12GB i 1TB
 • Internminne
  128 GB / 512 GB / 1 TB
 • SIM-kortstyp
  Nano
 • Dual SIM
  Ja
 • Skärmstorlek
  6,4 tum
 • Skärmupplösning
  3040 x 1440 pixlar
 • Stöt- och vattentålig
  IP68
 • Typ av skärm
  Curved QHD+ Curved Super AMOLED
 • Trådlös laddning
  Ja
 • Trådlös batteridelning
  Ja
 • Vikt
  175 g
 • Garantitid
  2 år
 • I förpackningen
  Laddare med tillhörande sladd, MicroUSB-adapter, nål för att ta ut SIM-kort, hörlurar, skärmskydd, USB adapter, instruktioner på svenska.
hej mobile

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Surf i 4G-fart

I 4G-nätet surfar du i maxfart, upp till 80 Mbit/s. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta här

 
Upp

Betala nu 0 kr

pris/mån 0 kr/mån