Minnesstorlek
Kontantkort att tanka ingår
Ingen bindningstid
Abonnemang
Tillfälligt slut

0 kr

bindningstid
Totalt
/mån

Samsung firar 10 år med modellen Galaxy genom att släppa Samsung Galaxy S10. Den har en skärm med biokänsla, trippelkamera och ett batteri som låter dig dela med dig av mobilens laddning till dina kompisar. Galaxy S10 har fått en helt ny fingeravtrycksläsare som är placerad i skärmen och säkrare än någonsin med hjälp av ultraljud. Den funkar även när fingret eller skärmen är blött eller kallt.

Fantastisk kamera på Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 har en trippelkamera som tar bilder med samma resultat som en systemkamera. Det ena objektivet har en bländare på f 1,5, vilket betyder att du kan få suddiga bakgrunder och skarpa motiv. Du kan också fota i mörka miljöer utan att bilderna blir suddiga. Kameran har fått bättre autofokus än tidigare modeller och det finns ett vidvinkelobjektiv och optisk zoom.

En skärm där allt får plats

Skärmen är en av de stora nyheterna hos Galaxy S10. Selfie-kameran tar bara lite plats och fingeravtrycksläsaren är placerad i skärmen. Skärmen sträcker sig över nästan hela framsidan. Med det nya användargränssnittet kommer det bli lättare att nå det du vill. Övre området består av ett område där du bara tittar, och nedre området är där du trycker och scrollar. Nu slipper du få ont i tummen!

Galaxy S10 är säkrare än någonsin

Galaxy S10 har en ny typ av fingeravtrycksläsare som är placerad i skärmen. Den läser av fingeravtrycket med hjälp av ultraljud. Förutom att säkerheten är högre, kan du låsa upp mobilen även om fingret eller skärmen är blöt eller kall. Galaxy S10 har trådlös snabbladdning och batteridelning. Om din kompis har slut på batteri, kan du lätt dela med dig av din laddning (fungerar bara mellan vissa modeller). Om du aktiverar Samsung Pay och lägger in dina betalkort kan du enkelt och säkert betala med mobilen, utan att behöva ta upp din plånbok.

AndroidJa
AutofokusJa
Bakåtriktad kamera12 MP (F1.5 / F2.4 DP AF) + 12 MP zoom + 16 MP ultra-wide
Batterikapacitet3400 mAh
BluetoothJa
Dimensioner149.9 x 70.4 x 7.8 mm
FingeravtrycksläsareUltrasonic On-screen fingerprint
Framåtriktad kamera10 MP (F1.9 DP AF)
GPSJa
2GJa
3GJa
4GJa
OperatörslåstNej
RAM8 GB
Internminne128 GB
SIM-kortstypNano
Dual SIMJa
Skärmstorlek6,1 tum
Stöt- och vattentåligIP68
Typ av skärmCurved QHD+ Super AMOLED
Vikt156 g
Garantitid2 år
I förpackningenLaddare med tillhörande sladd, MicroUSB-adapter, nål för att ta ut SIM-kort, hörlurar, skärmskydd, USB adapter, instruktioner på svenska.
hej mobile

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Surf i 4G-fart

I 4G-nätet surfar du i maxfart, upp till 80 Mbit/s. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta här

 
Upp

Betala nu 0 kr

pris/mån 0 kr/mån