Minnesstorlek
Kontantkort att tanka ingår
Ingen bindningstid
Abonnemang
In stock

0 kr

Fri frakt
Leveranstid
Totalt
kr/mån

Spara surfen
Välj Fastpris 40 GB för 245 kr/mån så sparas surfen du inte använt vid slutet av månaden. Som mest kan du ha 80 GB surf i ditt abonnemang.

Note10 är en kraftfull mobil med 6,3 tums skärm. Det unika med Note-serien är pennan som följer med. Med den kan du rita, styra kameran och anteckna. Anteckningarna kan sedan omvandlas till textformat för exempelvis Microsoft Word. Trippelkameran tar skarpa bilder och det finns stora möjligheter till att redigera dina videor. Mobilen är vattentålig (IP68), kan snabbladdas och trådlöst dela laddning till andra enheter.

Pennan som förenklar och möjliggör

S Pen är pennan till Galaxy Note10. Den har sin plats i mobilen, och när du tar fram den öppnas smarta genvägar som du kan tänkas använda. Pennan kan inte bara användas för att rita, skissa och skriva, utan också för att styra mobilens kamera. Nu kan du enkelt ta gruppbilder som du också är med på.

Fota med Note10

Note10 har en trippelkamera med 12 megapixlar f1.5/f.2.4 Den har telezoom på 12 megapixlar f2.1 som passar bra för att fora motiv på långt avstånd. Linsen för ultravidvinkel är på 16 megapixlar f2.2. Den täcker 123 grader av synfältet, vilket är lika mycket som ett öga ser. Den linsen passar för att ta gruppbilder eller fota landskap. Kameran har autofokus och bildstabilisering som hjälper till att ta skarpa foton. På framsidan av mobilen sitter en kamera på 10 megapixlar f2.2.

Du kan filma med bokeh-effekt, vilket gör att det viktigaste hamnar i fokus och resten blir suddigt. Vidare kan filmerna redigeras enkelt i galleriappen, och mobilen har stör för Adobe Rush.

Design och prestanda i Galaxy Note10

Note10 har en 6,3 tum infinityskärm som går ända ut i kanterna. Skärmen täcker hela 95% av mobilens framsida. Skärmen har ett 19:9-format som passar dig som älskar filmer och serier. Formatet passar också för att ha flera appar igång samtidigt. Färgerna har en skimrande lyster som kallas Aura. Mobilen känns exklusivt och ligger bekvämt i din hand, tack vare de rundade kanterna. Med sitt stora 3500 mAh-batteri räcker en laddning i ett helt dygn. Mobilen kan både snabbladdas och trådlöst dela med sig av laddningen.

AndroidJa
Batterikapacitet3500 mAh
Dimensioner151 x 72 x 7,9 mm
Kameraupplösning (bak)Trippelkamera: 12 MP (F1.5/F2.4 OIS DP AF) + 12 MP Telezoom (F2.1 AF) + 16 MP Ultra-wide (F2.2 AF)
Kameraupplösning (fram)10 MP (F2.2 DP AF)
MinneskortsplatsNej
ProcessorOcta-core (upp till 2.7 GHz)
RAM8 GB
Internminne256 GB
Dual SIMJa
Skärmstorlek6.3 tum
Skärmupplösning Full HD+ Dynamic AMOLED 19:9 (2280 x 1080)
Stöt- och vattentåligJa, IP68
SnabbladdningJa
Trådlös batteridelningJa
Övriga anslutningarUSB C-Type (3.0), NFC, BT 5.0, GPS
hej mobile

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Surf i 4G-fart

I 4G-nätet surfar du i maxfart, upp till 80 Mbit/s. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta här

 
Upp

Betala nu 0 kr

pris/mån 0 kr/mån