Apple iPhone 6s Plus

Minnesstorlek
Kontantkort att tanka ingår Ingen bindningstid
Abonnemang
In stock

0 kr

bindningstid
Totalt /mån

Apple iPhone 6s Plus

iPhone 6s Plus kommer ge dig en imponerande upplevelse av iPhone. 5,5-tumsskärmen har nu 3D Touch, som känner hur hårt du trycker på skärmen och skapar helt nya användningsmöjligheter. iSight-kameran har förbättrats med 12 megapixel och videoinspelning i superskarp 4K-kvalité. Det här är bara några av sakerna som gör iPhone 6s Plus till en riktig supermobil.

iPhone 6s Plus kommer ge dig en helt ny upplevelse av iPhone. 5,5-tumsskärmen har nu 3D Touch, som känner hur hårt du trycker på skärmen och skapar helt nya användningsmöjligheter. iSight-kameran har förbättrats med 12 megapixel och videoinspelning i superskarp 4K-kvalité. Detta är bara några utav sakerna som är nytt i iPhone 6s Plus. Räkna med en upplevelse av ett nytt mästerverk!

Ny dimension med 3D Touch

Med 3D Touch har Apple skapat en helt ny dimension i iPhone 6s Plus. Nu känner mobilen hur hårt du trycker på skärmen, och nya funktioner har tagits fram beroende på hur hårt du trycker. Styrkan i fingertrycken kallar Apple Peek och Pop. Med ett Peek-tryck kan du få en förhandsvisning av exempelvis ett mail eller meddelande. Vill du öppna och läsa hela mailet trycker du ner fingret lite hårdare med ett Pop-tryck. Varje gång du använder 3D Touch svarar skärmen med ett lätt tryck mot din fingertopp, så att du alltid känner vad som händer.

Stark design

Vid första ögonkastet på iPhone 6s ser du ingen större skillnad. Men innovation är inte alltid synlig. Den sömlösa designen på iPhone 6s Plus har förbättrats från grunden. Glaset som täcker skärmen är det tåligaste som någonsin suttit på en smartphone. Telefonens kanter och baksida är täckt av ett nytt aluminiumhölje, av samma typ som används inom rymdindustrin. Höljet finns i fyra olika färger, du väljer själv vilken färg som passar dig bäst!

Levande bilder

iSight-kameran i iPhone 6s Plus har flera grymma funktioner som hjälper dig att föreviga alla häftiga ögonblick i livet. Med Live Photos förvandlar du stillbilder till levande bilder, då kameran filmar en snutt innan och efter du tar en stillbild. För att återuppliva dina favoritminnen kan du välja att använda ett Live Photo som bakgrund i mobilens låsta läge. Varje gång du plockar upp din iPhone kommer bakgrundsbilden till liv, och du får ett härligt minne uppspelat.

AutofokusJa
Bakåtriktad kameraJa
Batterikapacitet2750 mAh
BluetoothJa
Bluetooth version4.2
ChipsetApple A9
Dimensioner158.2 x 77.9 x 7.3 mm
Dual core processorJa
E-postJa
Flight modeJa
Framåtriktad kameraJa
IOSJa
Kamera över 5 MpixJa
KamerablixtJa
Kameraupplösning (bak)12 Mpix
Kameraupplösning (fram)5 Mpix
MMSJa
MP3-spelareJa
Navigationsmjukvara för GPS ingårJa
OperativsystemversioniOS 9
OperatörslåstNej
PekskärmJa
Processorhastighet1.84 GHz
RAM2 GB
Internminne32 GB
Skärmstorlek5,5 tum
Skärmupplösning1080 x 1920 pixels
SmartphoneJa
Typ av blixtDual-LED
Typ av GPSA-GPS, GLONASS
Typ av skärmLED-backlit IPS LCD, capacitive touchscreen
Video i HDJa
VideouppspelningJa
Vikt192 g
WiFi/WLANJa
WLAN standardWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Garantitid1 år
I FörpackningenEarpods med 3,5 mm minitele, Lightning till usb-kabel, 5 W usb-strömadapter
hej mobile

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Surf i 4G-fart

I 4G-nätet surfar du i maxfart, upp till 80 Mbit/s. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta här

Betala nu 0 kr

pris/mån 0 kr/mån