Huawei P10 Plus

Leveranstid

Abonnemang

Tillfälligt slut

0 kr

Ändra Stäng
Minnesstorlek
/mån
Sveriges billigaste fastpris
Vi delar nät med Tele2, Telenor och Telia
Fri frakt och 14 dagars ångerrätt

Släpp loss din inre konstnär

Om du gillar fotografering kommer du att älska Huawei P10 Plus. Den avancerade kameran Leica Dual Camera 2.0 Pro Edition tar grymma bilder i alla lägen – även när du inte har ljuset på din sida. Kameran har funktioner som optisk bildstabilisering och avancerad bildbehandling som verkligen får dina motiv att sticka ut. Mobilens främre kamera tar också selfies och groupies i Leica-kvalitet.

Supersnabb och supersmart

P10 Plus är en mobil i den övre delen av prestandaklassen tack vare Huaweis nya Kirin 960-processor. Den har också massor av internminne och lagring så att du både kan installera så många appar du vill och starta dem snabbt. Mobilen lär sig till och med själv hur du använder den och snabbar upp laddtider genom att reservera minne för dina favoritappar.

Tunn, lätt och elegant

Trots att Huawei P10 Plus har en maffig, högupplöst skärm på 5,5 tum är den lätt och bekväm. Telefonen är knappt 7 mm tunn och tillverkas med en hyperdiamant-skärningsbehandling som förbättrar färg och styrka. Fingeravtryckssensorn är placerad under skärmglaset för att förenkla navigering och skapa mer plats åt skärmen.

Teknisk specifikation

RAM6 GB
ROM-minne (lagringsminne)128 GB
hej mobile

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Surf i 4G-fart

I 4G-nätet surfar du i maxfart, upp till 80 Mbit/s. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Kolla täckningen hos dig!