Minnesstorlek
Kontantkort att tanka ingår
Ingen bindningstid
Abonnemang
In stock

0 kr

Fri frakt
Leveranstid
green_leaf_icon
Miljöavgift 145 kr för att minska negativ klimatpåverkan och kemikalieutsläpp.
Totalt
kr/mån
Totalt
Engångsavgift
Pris/mån kr
Du sparar när du köper mobilen med abonnemang
Vi bjuder på:
present-icon 1000 kr till prylar i tillbehörshoppen
present-icon 100 GB surf att använda under 3 månader
present-icon Spara surfen

Spara surfen!  50 GB extra surf!

Apple iPhone 11 kommer i sex eleganta färger med en Liquid Retina HD-skärm på 6,1 tum. Den dubbla 12 megapixelkameran har ett vidvinkel- och ett ultravidvinkelobjektiv. Dolby Atmos-ljud, snabbladdning, trådlös laddning och nattläge på kameran är några av funktionerna du kommer älska.

Fota som aldrig förr

Den bakre kameran är en dubbelkamera med två 12 megapixelkameror. Vidvinkelobjektivet har optisk bildstabilisering, 2x optisk utzoomning och en bländare på f/1,8. Porträttläget låter dig anpassa skärpedjupet för att få en fin bokeh-effekt. Ultravidvinkeln låter dig få med mer i bilden. Det passar bra i trånga utrymmen. Med nattläget får du automatiskt skarpa och tydliga bilder i mörka miljöer. Selfiekameran på 12 megapixlar har en bländare på f/2.2 och låter dig fota porträtt med olika ljussättningar, exempelvis naturligt, studio och scenljus mono. Den har även retinablixt och automatiskt bildstabilisering.

Filma med iPhone 11

iPhone 11 är som gjord för att filma med. De båda bakre kamerorna har 4K-upplösning och filmar i upp till 60 bilder per sekund. I samma filmklipp kan du filma med båda kamerorna, och få en sömlös övergång. När du är i fotoläget kan du med Quicktake trycka och hålla in avtryckarknappen för att börja filma. Nu slipper du slösa tid på att växla läge och riskera att missa ögonblicket.

Insidan och utsidan

iPhone 11 kommer i sex olika färger med 64-512 GB lagring. Liquid Retina HD-skärmen är på 6,1 tum och har ett stort färgomfång. Den heltäckande lcd-skärmen har rundade hörn. Den fingeravtryckståliga och fettavvisande ytbehandlingen gör att din iPhone 11 kommer se renare ut än någonsin. Batteriet räcker längre än tidigare, tack vare den förbättrade och smartare processorn A13 Bionic. Mobilen kan genom snabbladdning få upp till 50 % laddning på bara en halvtimme.

Köp iPhone 11 med abonnemang

I våra fastpris-abonnemang ingår alltid fria samtal, SMS och MMS. Välj bara hur mycket surf du vill ha. Skaffa iPhone 11 med abonnemang och 24 månaders delbetalning, och få en schysst rabatt på mobilen. Mobilen blir billigare med abonnemang och delbetelning än om du köper iPhone 11 med kontantkort. Självklart kan du skaffa iPhone 11 med kontantkort.

iPhone 11 pris

Comviq strävar efter att alltid ge ett riktigt schysst pris på våra mobiler. Priset på iPhone 11 beror på vilken minnesstorlek du väljer. Till dig som värdesätter ett billigt pris rekommenderar vi en liten minnesstorlek. Behöver du mer minne kan du skaffa iCloud, som är Apples tjänst för att lagra filer i molnet. Du som vill ha den bästa mobilen, med de allra senare funktionerna och modernaste komponenterna, till dig rekommenderar vi iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max.

6 fantastika färger

iPhone 11 finns i sex nya färger: lila, grön, gul, svart, vit och PRODUCT(RED). Product(RED) är ett samarbete som samlar in pengar för att förhindra spridningen av aids och för att bekämpa Covid-19.

Mer plats för bilder och filmer

iPhone 11 kommer i tre minnesstorlekar: 64 GB, 128 GB och 256 GB. Det är tillräckligt för att lagra tusentals bilder och filmer.

Apple Pay

Med Apple Pay och iPhone 11 kan du genomföra betalningar utan att behöva ha ditt betalkort med dig. Apple Pay kan användas i fysiska butiker samt på webben. För att vara säker på att ditt kort fungerar med Apple Pay rekommenderar vi dig att kontakta din kortutgivare.

eSim och iPhone 11

Ett eSIM-kort är ett digitalt SIM-kort som gör det möjligt att aktivera och använda ett mobilabonnemang utan att behöva ett fysiskt SIM-kort. iPhone 11 har stöd för både eSIM och vanligt SIM-kort. Med dubbla SIM-kort kan du bland annat använda ett mobilnummer för jobbet och ett annat för personliga samtal.

iPhone 11 erbjudande

Vi ser alltid till att vårt pris på iPhone 11 är ett bra erbjudande. Ibland händer det att vi har olika kampanjer och erbjudanden där du kan fynda mobiler till ett ännu lägre pris.

iPhone 11 recension

Det har gjorts många tester av iPhone 11. I en recension av mobil.se får iPhone 11 toppbetyg och rekommenderas starkt. Prestandan och kameran får riktigt bra betyg.

iPhone 11 tillbehör

I vår tillbehörsshop hittar du ett stort utbud av tillbehör. Oavsett om du är ute efter hörlurar, AirPods, laddare eller skal till iPhone 11 så hittar du det hos oss! Våra tillbehör gör din iPhone 11 mer användarvänlig och hjälper till att skydda den mot oförutsedda skador. Köp ett skal och skärmskydd till din nya telefon så är den ordentligt rustad mot fall, repor och slitage.

Snabbladdning med iPhone 11

iPhone 11 har stöd för snabbladdning och kan laddas fullt på 2 timmar. Upp till 50% laddning får mobilen på bara en halvtimmes laddning.

iPhone med 5G

iPhone 11 är inte 5G-kompatibel. Om du är i behov av en 5G-kompatibel iPhone rekommenderar vi en mobil i iPhone 12-serien, som iPhone 12 Pro.

Hur stor är iphone 11?

iPhone 11 är 150,9 mm hög, 75,7 mm bred, 8,3 mm djup och väger 194 gram.

Är iPhone 11 vattentät?

iPhone 11 bedöms som IP68 enligt IEC-standard 60529 (maxdjup på två meter i upp till 30 minuter). Det första numret avgör hur effektiv enheten är på att motverka partiklar som damm och sand. I detta fall är 6 högsta betyg, vilket innebär att iPhone 11 är helt dammtät. Du kommer inte ha några problem med damm och små partiklar som kommer in under displayen eller chassit. Den andra siffran avgör hur effektiv enheten är på att förhindra att vätskor kommer in. En IP68-klassning innebär att enheten tål djup på mer än 1 meter, men testets varaktighet och exakt djup är upp till tillverkaren.

I förpackningen

Mobil, USB-C till Lightning-kabel, dokumentation. Hörlurar och strömadapter ingår inte.

 • Bakåtriktad kamera
  Dubbel 12 MP-kamera. Ultravidvinkel f/2.4, 120 grader synfält. Vidvinkel f/1.8
 • Chipset
  A13 Bionic-chip
 • Framåtriktad kamera
  12 MP, f/2.2 med flera porträttlägen och porträttljus
 • GPS
  Inbyggd gps/GNSS
 • 2G
  Ja
 • 3G
  Ja
 • 4G
  Ja
 • Operativsystem
  iOS13
 • Internminne
  64, 128, 256 GB
 • Skärmstorlek
  6,1 tum
 • Skärmupplösning
  1792 × 828 pixlars upplösning med 326 ppi
 • Stöt- och vattentålig
  IP68, IEC-standard 60529 (maxdjup 2 meter i upp till 30 minuter)
 • Typ av skärm
  Liquid Retina HD-skärm, true tone
 • Snabbladdning
  Ja, upp till 50% på 30 minter
 • Trådlös laddning
  Ja
 • Vikt
  194 g
 • I förpackningen
  Mobil, USB-C till Lightning-kabel, dokumentation. Hörlurar och strömadapter ingår inte.
hej mobile

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Surf i 4G-fart

I 4G-nätet surfar du i maxfart, upp till 80 Mbit/s. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta här

 
Upp

Betala nu 0 kr

pris/mån 0 kr/mån

Engångsavgift
pris/mån
Totalt
kr/mån