Minnesstorlek
Kontantkort att tanka ingår
Ingen bindningstid
Abonnemang
In stock

0 kr

Fri frakt
Leveranstid
Totalt
kr/mån

Spara surfen
Välj Fastpris 40 GB för 245 kr/mån så sparas surfen du inte använt vid slutet av månaden. Som mest kan du ha 80 GB surf i ditt abonnemang.

Samsung firar 10 år med modellen Samsung Galaxy. De släpper tre modeller och Samsung Galaxy S10e den enklaste varianten. Till ett riktigt bra pris får du många funktioner och en snygg design. Selfiekameran låter dig ta snygga selfies och gruppbilder tillsammans med dina kompisar, familj och husdjur. Förutom färgerna svart och vit, kommer Galaxy S10e i riktigt skön grön nyans.

Fota med Galaxy S10e

Galaxy S10e har en dubbelkamera på baksidan på 12 + 16 megapixlar, medan selfiekameran är på 10. Du har stora möjligheter att vara förändra din bild, genom att exemeplvis flytta skärpan och lyfta fram detaljer. Det finns massor av appar för dig som gillar att vara kreativ.

Dela med dig av laddningen

Galaxy S10e kan snabbladdas trådlöst och den kan dela med sig av sin laddning. Om din kompis mobil får slut på laddning, kan du snabbt hjälpa till att få igång telefonen igen. Det funkar tillochmed att dela med dig av batteriet medan du ringer!

Lev enkelt med Galaxy S10e

Det är enkelt att använda Galaxy S10e. Den ligger bekvämt i handen och du når fingeravtrycksläsaren på ett bekvämt sätt. Om du aktiverar Samsung Pay och lägger in dina kortuppgifter, behöver du inte ens ta upp din plånbok när du ska betala.

Oberoende recension av mobil.se
Delbetyg
Telefoni & data
9 / 10
Multimedia
8 / 10
System & program
9 / 10
Användarupplevelse
9 / 10
Material och kvalitet
9 / 10
Formatet
Avigt placerad fingeravtrycksläsare
Små fördröjningar i systemet

Prisvärd i ett smidigare format

Samsung Galaxy S10e kan mycket väl vara telefonen du längtat efter, men inte för att den är billig. Den är snäppet mindre än vanliga S10, men faktum är att den är bredare än förra årets Galaxy S9, och förstås inte i närheten av Sonys Compact-serie i formatet. Att man ändå uppfattar den som smidig säger mer om hur formatet för toppmodellerna fortsatt att dra iväg i storlek. För bara två år sedan var detta normalstorleken på en mobil och större mobiler var nischprodukter, nu är det allt färre tillverkare som gör ens ”normalstora” toppmodeller. Men i jämförelse med det mesta just nu är S10e verkligen smidig, och det ska sägas att den är kortare, tunnare och lättare än både Galaxy S9 och S10. Det gör S10e välkommen i sin nisch.

”Äntligen en toppmodell från Samsung med platt skärm!”

Alla var inte så förtjusta när Samsung gjorde sin krökta skärm till standard i och med S8-serien. Visst ser det läckert ut, men det medförde också ergonomiska problem med feltryck på grund av handens grepp mot sidan. Förutom att skärmen inte är krökt är också ramarna runt den tjockare än på vanliga S10. Du får alltså inte samma wow-känsla som med S10, men kanske en telefon som är lättare att använda. Att S10e har platt skärm, eller för den delen lite mindre skärm, ser vi alltså inte som ett minus. Det är mer en fråga om preferens. Däremot är det lite synd att skärmen också har lägre upplösning, men visst talar vi om finlir här.

Knepigt placerad fingeravtryckläsare

Relaterat till skärmen har vi fingeravtrycksläsaren, som till skillnad från S10 inte sitter i skärmen utan på sidan av telefonen. Samsung har en historia av att placera sina fingeravtrycksläsare på aviga ställen som gör dem svåra att använda, och S10e lider också av detta. Inte för att vi har något emot att ha fingeravtrycksläsaren i av-/på-knappen på sidan. Det är bara det att själva knappen sitter väldigt högt upp på telefonens högersida, så att den kan vara svår att nå.

Vidvinkel men inte optisk zoom

När det kommer till kameran har man sparat in på en kameralins jämfört med storasyskonen. Tyvärr fel lins om du frågar oss, men detta är absolut öppet för diskussion. S10e har vidvinkellins och normallins men inte 2x optisk zoom som storasyskonen har. När vi jämför normallinsen på kameran med bland annat en Galaxy S9 blir bildresultatet snarlikt, oavsett situation och belysning. I sämre ljus tycker vi att färgåtergivningen bli bättre på den nyare mobilens bilder, även om skärpan är likadan. Det är givetvis inte dåligt, S9 hade ju en av 2018 års bästa kameror, men konkurrenterna har arbetat hårt för att komma ikapp eller i vissa fall förbi medan det känns som Samsung stått still. Kameran i Galaxy S10e sticker därför inte ut i konkurrensen längre på samma sätt som S9 gjorde.

AndroidJa
AutofokusJa
Bakåtriktad kamera12 MP (F1.5/F2.4 DP AF) + 16 MP ultra-wide
Batterikapacitet3100 mAh
BluetoothJa
Dimensioner142.2 x 69.9 x 7.9 mm
FingeravtrycksläsareElectrostatic side fingerprint
Framåtriktad kamera10 MP (F1.9 DP AF)
GPSJa
2GJa
3GJa
4GJa
OperatörslåstNej
RAM6 GB
Internminne128 GB
SIM-kortstypNano
Dual SIMJa
Skärmstorlek5,8 tum
Skärmupplösning2280 x 1080 pixlar
Stöt- och vattentåligIP68
Typ av skärmFlat FDH+ Flat Super AMOLED
Trådlös laddningJa
Trådlös batteridelningJa
Vikt151 g
Garantitid2 år
I förpackningenLaddare med tillhörande sladd, MicroUSB-adapter, nål för att ta ut SIM-kort, hörlurar, skärmskydd, USB adapter, instruktioner på svenska.
hej mobile

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Surf i 4G-fart

I 4G-nätet surfar du i maxfart, upp till 80 Mbit/s. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta här

 
Upp

Betala nu 0 kr

pris/mån 0 kr/mån