Minnesstorlek
Kontantkort att tanka ingår
Ingen bindningstid
Abonnemang
Tillfälligt slut

0 kr

Fri frakt
Leveranstid
Totalt
kr/mån
Du sparar när du köper mobilen med abonnemang

Spara surfen
Välj Fastpris 40 GB för 245 kr/mån så sparas surfen du inte använt vid slutet av månaden. Som mest kan du ha 80 GB surf i ditt abonnemang.

Motorola One Macro later dig komma närmare. Med Macro Vision-kameran kommer du fem gånger närmare ditt motiv, för att få med varje detalj. Den energisnåla processorn och det kraftfulla 4000 mAh-batteriet gör att laddningen räcker i upp till två dagar.

Laserfokus och makrolins på One Macro

Huvudkameran på One Macro har laserfokus. Det går riktigt fort att sätta fokus i en bild, så du alltid får ditt motiv skarpt. Med Macro Vision-kameran kan du fota närbilder som aldrig förr. Du kommer fem gånger närmare ditt motiv och får med de allra minsta detaljerna. Med den optiska suddeffekten blir dina bilder ännu proffsigare. Djupkameran jobbar tillsammans med huvudkameran. Du bestämmer själv hur suddig du vill att bakgrunden ska vara, tack vare att bakgrunden är fotad med en separat lins. One Macro har en trippelkamera där huvudkameran är på 13 MP (f/2.0), makrokameran 2 MP (f/2.2) och djupsensorn 2 MP (f/2.2).

Skärm och laddning

Batteriet på 4000 mAh och den energisnåla processorn gör att laddningen räcker i upp till två dagar. Direkt från låsskärmen kan du se hur mycket av laddningen som finns kvar. Utan att låsa upp skärmen kan du även spara mail, ringa tillbaka till kompisar och svara på meddelanden. Ibland vill man inte bli nådd. Vänd bara på mobilen för att aktivera Do not disturb-läget. One Macro har en 6,2 tums Max Vision HD+skärm med skarpa detaljer och hög upplösning.

Förenkla livet med One Macro

Det finns många smarta funktioner och genvägar i One Macro. Genom att trycka med tre fingrar på skärmen tas en skärmdump. När skärmen är låst behöver du bara trycka på volymknapparna för att byta låt när du spelar musik. När du skakar mobilen två gånger tänds ficklampan. Med Google Lens använder du kameran och riktar den mot exempelvis sevärdheter för att få upp öppettider och recensioner. Genom att rikta kameran mot ett telefonnummer hjälper mobilen dig att ringa upp numret. Du kommer att älska allt smart man kan göra med One Macro.

 • Batterikapacitet
  4000 mAh
 • Kameraupplösning (bak)
  Trippelkamera. Huvudkamera 13 MP (f/2.0), makrolins 2 MP (f/2.2), djupsensor 2 MP (f/2.2)
 • Kameraupplösning (fram)
  8 MP (f/2.2)
 • Processor
  MediaTek Helio P70 processor with 2.0 GHz octa-core CPU
 • RAM
  4 GB
 • Internminne
  64 GB
 • Skärmstorlek
  6,2 tum
 • Snabbladdning
  10W snabbladdning
hej mobile

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Surf i 4G-fart

I 4G-nätet surfar du i maxfart, upp till 80 Mbit/s. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta här

 
Upp

Betala nu 0 kr

pris/mån 0 kr/mån