Huawei Mate 20 Pro

Minnesstorlek
Kontantkort att tanka ingår Ingen bindningstid
Abonnemang
In stock

0 kr

bindningstid
Totalt /mån

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro är mobilen för dig som vill ha det bästa till ett rimligt pris. Bland annat får du en böjd OLED HDR-skärm på 6,39 tum, fyra kameror från Leica och ett snabbladdat batteri. Dessutom är mobilen är damm- och vattentålig enligt IP68.

Med linser från Leica

Huawei Mate 20 Pro har inte bara en, utan fyra fantastiska kameror skapade av Leica. På baksidan kombineras en fotolampa med tre kameralinser och den främre kameran på 24 MP tar riktigt snygga selfies. Telefotolinsen har inbyggd bildstabilisering så att du kan fota motiv på avstånd, utan att bilderna blir oskarpa. Vidvinkellinsen har en bländare på 1,8 som får bilderna att se proffsiga ut med suddig bakgrund. Ultravidvinkellinsen låter dig få med mer i bilden, och funktionen Master AI kan identifiera 22 olika objekt som katter, höstlöv eller solnedgångar, samt förbättra ljus och andra inställningar.

Snabb säkerhet

Med Huawei Mate 20 Pro får du också 3D-ansiktsigenkänning med AI. Kameran läser då av 30 000 olika punkter i ditt ansikte och låser upp mobilen på en halv sekund, oavsett hur mörk din omgivning är. Du kan även låsa upp mobilen med hjälp av dina fingeravtryck eftersom det finns en inbyggd sensor i skärmen. Även den är riktigt snabb, betydligt snabbare än hos tidigare Huawei-modeller.

Ta med den på resan

Det är inte bara kameran som gör mobilen perfekt att ta med på resan. Med hjälp av AI kan Huawei Mate 20 Pro översätta texter i realtid. Det stora batteriet håller länge och laddar snabbt. Upp till 70% laddning går faktiskt att få på bara en halvtimme. Mobilen kan laddas trådlöst, och den kan dessutom användas som omvänd trådlös laddare. Det betyder att du kan ladda andra enheter som stöder trådlös laddning, bara genom att lägga dem på mobilens baksida. Sist men inte minst är Huawei Mate 20 Pro vattentålig enligt IP68.

BatterikapacitetBatteri 4200 mAh
BluetoothJa
Dimensioner157,8 x 72,3 x 8,6 mm
Kameraupplösning (bak)Trippelkamera från Leica, 8 MP telefotolins, 20 MP ultravidvinekllins, 40 MP vidvinkellins
Kameraupplösning (fram)24 MP med f 2,0 bländare
MMSJa
ProcessorhastighetHuawei Kirin 980 CPU
RAM6 GB
Internminne128 GB
Skärmstorlek6,39 tum
Skärmupplösning538 PPI
Stöt- och vattentåligIP68
Typ av skärmOLED HDR Display
WLAN standardWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Garantitid24 månader, även på batteri
I FörpackningenLaddare USB kabel med USB-C kontakt, stereo lurar med USB-C kontakt, garantikort, quick guide manual, eject tool för SIM kort insättning/uttagning.
hej mobile

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Surf i 4G-fart

I 4G-nätet surfar du i maxfart, upp till 80 Mbit/s. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta här

 
Upp

Betala nu 0 kr

pris/mån 0 kr/mån