Minnesstorlek
Kontantkort att tanka ingår
Ingen bindningstid
Abonnemang
Tillfälligt slut

0 kr

Fri frakt
Leveranstid
Totalt
kr/mån

Spara surfen
Välj Fastpris 40 GB för 295 kr/mån så sparas surfen du inte använt vid slutet av månaden. Som mest kan du ha 80 GB surf i ditt abonnemang.

Huawei P30 lite är en budgetversion av P30. Den har bra prestanda och har fått vissa funktioner som P30 och P30 Pro har, men till ett billigare pris. Med snabbladdning, tvillingappar, bra kamera och översättning i realtid har P30 lite det mesta du behöver!

Glada nyheter! Huawei meddelar att att P30-serien får fortsatta garantier, säkerhetsuppdateringar, tillgång till Google-appar och kommer kunna uppgradera till Android Q.

Fingeravtrycksläsaren på P30 lite

P30 lite har ett stort batteri på 3340 mAh och med snabbladdning kan du fort ladda upp batteriet. Till skillnad från P30 har P30 lite en fingeravtrycksläsare på baksidan av telefonen. Den är snabb och praktisk. Den lilla inbuktningen gör det lätt att hitta fingeravtrycksläsaren med fingret, utan att behöva titta var den sitter. Du kan även låsa upp mobilen med ansiktsigenkänning.

Ringsignaler, tvillingappar och översättning

P30 lite har en hel del användbara och roliga funktioner. Vad sägs om att lägga in din favoritmusik som olika ringsignaler för dina olika kontakter? Det finns möjlighet att ha tvillingappar. Det betyder att du kan ha två likadana appar med olika inloggningsuppgifter, för att slippa logga in och ut och byta användare i exempelvis Snapchat. Med hjälp av appen Phone Clone kan du enkelt flytta över allt ditt innehåll från en Android-mobil eller iPhone. HiVisions AR-översättning låter dig skanna texter och översätter dem direkt. Perfekt till sommarsemestern!

P30 lite har trippelkamera

P30 lite har en trippelkamera på baksidan och en bra selfiekamera. De bakre kamerorna är på 48 megapixlar (vidvinkelobjektiv), 8 megapixlar (ultravidvinkelobjektiv på 120°) och 2 megapixlar (bokehlins). Huvudkameran har en bländare på f/1,8 vilket gör att du kan ta foton som påminner om de tagna med systemkameror. Selfikameran är på 24 megapixlar. Kamerorna kan känna igen olika typer av motiv (t.ex. himmel, snö och strand) och anpassar färgen, belysningen och kontrasten för att bilderna ska bli så bra som möjligt.

Android9.0
AutofokusJa
Bakåtriktad kameraTrippelkamera 48 MP (vidvinkelobjektiv, bländare f/1,8) + 8 MP (ultravidvinkeobjektiv) + 2 MP (bokehlins)
Batterikapacitet3340 mAh
BluetoothJa
Dimensioner152,9 x 72,7 x 7,4 mm
Framåtriktad kamera24 MP, bländare f/2.0
ProcessorhastighetCPU: Kirin 710. CPU Kernel: Octa-core. CPU Frekvens: 4 x Cortex-A73 2.2 GHz + 4 x Cortex-A53 1.7 GHz GPU Modell: Mali-G51 1GHz
RAM4 GB
Internminne128 GB
SIM-kortstypNano
Dual SIMJa. SIM-kort 2 kan vara Nano-SIM eller microSD-kort
Skärmstorlek6,15 tum
SkärmupplösningFHD 2312 x 1080 pixlar, 415 PPI, 16.7 miljoner färger
Stöt- och vattentåligNej
Typ av skärmTFT LCD (IPS)
Vikt159 g
I förpackningenMobil, inbyggt batteri, laddare, USB-kabel, snabbstartsguide, nål, garantikort, hörlurar
hej mobile

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Surf i 4G-fart

I 4G-nätet surfar du i maxfart, upp till 80 Mbit/s. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta här

 
Upp

Betala nu 0 kr

pris/mån 0 kr/mån