Apple iPhone 7

Minnesstorlek
Kontantkort att tanka ingår Ingen bindningstid
Abonnemang
In stock

0 kr

bindningstid
Totalt /mån

Apple iPhone 7

iPhone 7 lämnar inte plats för begränsningar. Utrustad med ett nytt avancerat, kamerasystem, med större bländare och bildstabilisering, får du skarpare och bättre bilder än du kunnat tänka dig. Den är dessutom vattentålig, har bättre batteritid, dubbla stereohögtalare och en 4,7 Retina HD-skärm för en maximal upplevelse.

iPhone 7 lämnar inte plats för begränsningar. Utrustad med ett helt nytt, riktigt avancerat, kamerasystem med större bländare och bildstabilisering resulterar i skarpare och bättre bilder än du kunnat tänka dig. Den är dessutom vattentålig och bättre batteritid, har dubbla stereohögtalare och en 4,7 Retina HD-skärm för att maximera upplevelsen när du använder den.

Fokus på en helt ny kamera

iPhone 7s nya kamera med optisk bildstabilisering minskar oskärpa, har en större bländare som släpper igenom mer ljus och en blixt som anpassar sig efter ljusförhållanden runt omkring så blir dina bilder och filmer bättre än någonsin. Inte nog med det är Face Time-kameran nu på 7 megapixel och med Retina Flash så kommer alla gilla dina selfies. Appen Bilder har också blivit smartare och innehåller verktyg som hjälper dig hitta, dela och redigera foton på helt nya sätt och en ny avancerad sökteknik hjälper dig sortera dina bilder.

Du behöver inte lyssna så noga

Att försöka lyssna på musik eller prata i högtalartelefon med andra ljud runt omkring kan göra det svårt att höra. iPhone 7 har dubbla stereohögtalare, en på ovansidan och en på undersidan som ger dig dubbelt så högt ljud som iPhone 6. Du får också med hörlurar med lightning-kontakt eftersom hörlursuttaget tagits bort. Du får även med en adapter för att kunna fortsätta använda dina gamla hörlurar och du kan med fördel koppla ihop trådlösa hörlurar via Bluetooth.

Ännu snabbare och smartare

iPhone 7 drivs av det snabbaste chippet i smartphonens historia med två högpresterande och två energieffektiva kärnor. De energieffektiva kärnorna sparar batteri när den inte används och de högpresterande kärnorna gör att saker går dubbelt så snabbt på iPhone 7 jämfört med iPhone 6. Det resulterar i upp till två timmar längre batteritid.

Ingår i förpackningen: EarPods med Lightning-kontakt, lightning till USB-kabel, 5 W USB-strömadapter och lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar.

AutofokusJa, med Focus Pixels
Bakåtriktad kameraJa
BluetoothJa
Bluetooth versionv4.2
ChipsetApple A10 Fusion
Dimensioner138,3 x 67,1 x 7,1 mm
E-postJa
Flight modeJa
Framåtriktad kameraJa
GPSJa
IOSJa
Kamera över 5 MpixJa
KamerablixtJa
Kameraupplösning (bak)12 Mpix
Kameraupplösning (fram)7 Mpix
MMSJa
Navigationsmjukvara för GPS ingårJa
2GJa
3GJa
4GJa
OperativsystemversioniOS 10
OperatörslåstNej
PekskärmJa
RAM2 GB
Internminne32 GB
SIM-kortstypNano-SIM
Skärmstorlek4,7 tum
Skärmupplösning750 x 1334 pixels
SmartphoneJa
Stöt- och vattentåligJa, IP67
Typ av blixtTrue Tone-blixt med Quad-LED
Typ av GPSA-GPS, GLONASS
Typ av skärmRetina HD-skärm, LED-backlit IPS LCD
Video i HDJa
Vikt138 g
WiFi/WLANJa
WLAN standard802.11 a/b/g/n/ac
Garantitid1 år
I FörpackningenEarpods med Lightning-kontakt, Lightning till usb-kabel, 5 W usb-strömadapter, Lightning till 3,5 mm hörlursuttag
hej mobile

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Surf i 4G-fart

I 4G-nätet surfar du i maxfart, upp till 80 Mbit/s. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta här

 
Upp

Betala nu 0 kr

pris/mån 0 kr/mån