Apple iPhone 7 Plus

Minnesstorlek
Kontantkort att tanka ingår Ingen bindningstid
Abonnemang
In stock

0 kr

bindningstid
Totalt /mån

Apple iPhone 7 Plus

Något större än sitt syskon och betydligt kraftfullare. Utrustad med två grymma kameror är det inget tvivel om att det är en av Apples smartaste mobiler. Den är dessutom vattentålig, har bättre batteritid, dubbla stereohögtalare och en 5,5 tums Retina HD-skärm för en maximal upplevelse.

Fokus på en helt ny kamera

Eftersom två alltid är bättre än en så har iPhone 7 Plus har två kameror. Den vanliga kameran, som också finns i iPhone 7, har ett vidvinkelsobjektiv medan den andra kameran har ett teleobjektiv som kommer ännu närmare motivet. Tillsammans jobbar dem för att ge dig de allra finaste bilderna och den bästa zoomen. Förutom detta har kameran på iPhone 7 Plus optisk bildstabilisering som minskar oskärpa, en större bländare som släpper igenom mer ljus och en blixt som anpassar sig efter ljusförhållanden runt omkring. Inte nog med det är Face Time-kameran nu på hela 7 megapixel. Appen Bilder har också blivit smartare och innehåller verktyg som hjälper dig hitta, dela och redigera foton på helt nya sätt och en avancerad sökteknik hjälper dig sortera dina bilder.

Du behöver inte lyssna så noga

Att försöka lyssna på musik eller prata i högtalartelefon med andra ljud runt omkring kan göra det svårt att höra. iPhone 7 Plus har dubbla stereohögtalare, en på ovansidan och en på undersidan som ger dig dubbelt så högt ljud som iPhone 6 Plus. Du får också med hörlurar med lightning-kontakt eftersom hörlursuttaget tagits bort. Du får även med en adapter för att kunna fortsätta använda dina gamla hörlurar och du kan med fördel koppla ihop trådlösa hörlurar via Bluetooth.

Ännu snabbare och smartare

iPhone 7 Plus drivs av det snabbaste chippet i smartphonens historia med två högpresterande och två energieffektiva kärnor. De energieffektiva kärnorna sparar batteri när den inte används och de högpresterande kärnorna gör att saker går dubbelt så snabbt på iPhone 7 Plus jämfört med iPhone 6 Plus. Det resulterar i upp till en timme längre batteritid.

Ingår i förpackningen: EarPods med Lightning-kontakt, lightning till USB-kabel, 5 W USB-strömadapter och lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar.

AutofokusJa, med Focus Pixels
Bakåtriktad kameraJa
BluetoothJa
Bluetooth versionv4.2
ChipsetApple A10 Fusion
Dimensioner158,2 x 77,9 x 7,3 mm
E-postJa
Flight modeJa
Framåtriktad kameraJa
GPSJa
IOSJa
Kamera över 5 MpixJa
KamerablixtJa
Kameraupplösning (bak)12 Mpix
Kameraupplösning (fram)7 Mpix
MMSJa
Navigationsmjukvara för GPS ingårJa
2GJa
3GJa
4GJa
OperativsystemversioniOS 10
OperatörslåstNej
PekskärmJa
RAM3 GB
Internminne32 GB
SIM-kortstypNano-SIM
Skärmstorlek5.5 tum
Skärmupplösning1080 x 1920 pixels
SmartphoneJa
Typ av blixtTrue Tone-blixt med Quad-LED
Typ av GPSA-GPS, GLONASS
Typ av skärmRetina HD-skärm, LED-backlit IPS LCD
Video i HDJa
Vikt138 g
WiFi/WLANJa
WLAN standard802.11 a/b/g/n/ac
Garantitid1 år
I FörpackningenEarpods med Lightning-kontakt, Lightning till usb-kabel, 5 W usb-strömadapter, Lightning till 3,5 mm hörlursuttag
hej mobile

Comviq täcker 99% av Sverige

Vi delar mobilnät med Telia, Tele2 och Telenor, och har en befolkningstäckning på över 99%.

Surf i 4G-fart

I 4G-nätet surfar du i maxfart, upp till 80 Mbit/s. Där du inte har 4G kan du fortfarande använda 3G för all surf.

Kolla täckningen hos dig!

Läs mer om vårt mobilnät och kolla vår täckningskarta här

 
Upp

Betala nu 0 kr

pris/mån 0 kr/mån